Om oss

Hur kan vi hjälpa Er? Vilka behov har Ni?


Mission

Vårt uppdrag är att hyra ut, underhålla och sälja kaffeautomater av hög kvalitet samt att sälja kaffe och tillbehör som komplement. Vi uppnår detta genom att samarbeta med branschens erkänt bästa leverantörer och ständigt uppdatera oss gällande kundbehov, utveckling och trender. Våra kunder finns i den privata marknaden på kontor, caféer / restauranger, kundmottagningar, hotell samt den offentliga marknaden.

Vision

Behoven hos våra kunder är den drivande kraften i vår strävan att erbjuda värde i våra tjänstelösningar samt kvalitet på våra produkter.

Hur vi arbetar

Vi arbetar i enlighet med en platt organisation och strävar ständigt efter att ge snabbare och effektivare service till våra kunder. Kvalitet och smak är högsta prioritet. Genom att ställa rätt frågor och att erbjuda rätt produkter till mycket konkurrenskraftiga priser, gör vi allt för att se till att våra kunder är nöjda. Det breda utbudet av kaffeautomater vi tillhandahåller gör det möjligt för oss att skräddarsy en fikalösning i olika miljöer och arbetsplatser. Vi vägleder våra kunder från inledande intresse till slutprodukt och lösning utifrån deras behov och preferenser. På så sätt kan vi skapa långsiktiga och framgångsrika samarbeten med våra kunder.

Samhällsansvar

Vi är mycket angelägna om att bygga våra affärsprocesser, strukturer och företagskultur utifrån miljöhänsyn och samhällsansvar men även att vi driver verksamheten utifrån etiska riktlinjer som främjar gott affärsmannaskap och win-win lösningar. Våra mål och aktiviteter tar sin utgångspunkt i en ambition hos våra medarbetare att vilja ta ansvar. På så sätt skapar vi nytänkande och värde tillsammans med våra kunder.

Vi ser fram emot att erbjuda förstklassiga lösningar och produkter och skapa långsiktigt lönsamma relationer. Hur kan vi hjälpa Er? Vilka behov har Ni?

Anmäl dig för Scandinavian Coffee Concepts nyhetsutskick!

Varmt välkommen att kontakta oss!

* Obligatoriskt fält

 • Adress

  Scandinavian Coffee Concept AB
  Bokgatan 19
  254 75 Ödåkra

 • Kontakt

  040-30 10 30
  info@coffeeconcept.se

  Arbetstider

  Mån-Tors: 08:00 - 17:00
  Fredag: 08:00 - 16:00
  Lunchstängt: 12 - 13:00