Want to fika!

Mer än bara kaffe på jobbet


Dags att uppgradera er fika på jobbet! Förutom fika när det passar er har vi prenumerationslösningar som förenklar er vardag.

Vi erbjuder helhetslösningar till olika arbetsplatser. Vi kan fresta med allt från nybakade frukostfrallor till frukt och kanelbullar, eller varför inte exklusiv mörk choklad och ekologiska drycker. Vi har också te, socker, honung och mjölk. Med ett brett sortiment av produkter har ni som kund möjlighet att välja en fikalösning som passar er unika arbetsplats.

basfikalösning

FikaBas

Förutom att ni får gott kaffe från marknadens bästa kaffemaskiner till bästa pris ingår enklare fika och frukt efter önskemål i omfattning och frekvens från 1 ggr i månaden till varje vecka.

plusfikalösning

FikaPlus

Här har ni möjlighet att prenumerera på en fikalösning med ett brett innehåll efter era behov och önskemål. Leveranser sker 1 ggr per vecka på en dag och tidpunkt som passar er.

premiumfikalösning

FikaPremium

Det här är alternativet för den som vill sätta extra guldkant på fikastunden. Ni väljer utifrån ett brett sortiment, vi levererar i enlighet med era behov och önskemål. Dagliga leveranser på tider som passar er.

För de återkommande tillfällena när ni firar lite extra på jobbet såsom när kollegan fyller jämnt, eller målet som uppnåtts, eller stundande helgdagar hjälper vi er att ordna en brakfika eller en skräddarsydd catering med exklusiv italiensk flerrättersmeny.

I alla våra fikalösningar ingår kaffe, kaffemaskin, service, leverans och underhåll. Välj mellan att sköta den dagliga servicen av kaffemaskinen själv eller låt oss ta hand om allt.

Kontakta oss så hjälper vi er att välja den lösning som passar Er arbetsplats!

Kontakt